Son Servera fomenta la igualtat a nins i joves a través de tallers i activitats

El Centre d’Informació Jove i les Biblioteques de Son Servera i Cala Millor han organitzat durant tota la setmana activitats en el marc del Dia Internacional de la Dóna.
Aquest divendres 8 de març, Son Servera ha commemorat el dia Internacional de la Dona amb un grapat d’actes i activitats per a donar veu al col·lectiu i posar el seu granet d’arena en la lluita per aconseguir una igualtat real entre homes i dones. I és en aquest sentit que durant tota la setmana, de les àrees de Cultura i Joventut, a través del Centre d’Informació Jove i les Biblioteques de Son Servera i Cala Millor s’han volgut potenciar aquests valors entre joves i nins.

Un objectiu que s’ha dut a terme a través d’activitats i conferències. Així, des del CiJ s’han organitzat dues xerrades; una sobre Com puc oblidar al meu ex?; una xerrada pràctica i vivencial per a rompre llaços amb aquelles relacions que ens arrosseguen i no ens deixen emprendre altres relacions més afavoridores i una segona sota el títol de: Dones, autoestima i moda que ha intentat transmetre als assistents la importància de tenir seguretat en un mateix.

Aquestes xerrades s’han complementat amb una altra activitat lúdica i conta contes a partir del llibre «Contes de bona nit per a nines rebels», que s’ha llegit a les biblioteques de Cala Millor i Son Servera.

Ambdues biblioteques s’han sumat així a la celebració amb un gran èxit de públic d’aquesta lectura; llibre que fomenta la igualtat entre nins i nines i potencia la idea que tots, independentment del gènere, podem ser el que vulguem ser.

Les biblioteques han fet també aquests dies tallers pels més petits on s’ha potenciat la figura de la dona i també pels adults, a qui ha dedicat la tertúlia del Diari de Madame Proust, la història de tres dones amb els usuaris del club de lectura.

Unes activitats destinades a empoderar la dona des d’una visió oberta i de perspectiva de gènere i que s’han complementat amb altres actes a escala municipal així com la I Marxa per la Igualtat, paradetes informatives o la lectura d’un manifest en pro a la igualtat.

El Centre d’Informació Jove de Son Servera i les Biblioteques municipals realitzen durant tot l’any tallers, conferències i activitats diverses per a transmetre i potenciar la cultura entre els
joves i també donar-los informació que pugui ser del seu interès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: