Son Servera promociona la seva destinació a les fires de turisme accessible més importants d’Europa

Del 26 al 29 de setembre i l’1 i 2 d’octubre la platja de Cala Bona, punt d’accessibilitat universal, s’ha donat a conèixer internacionalment a Düsseldorf i Brussel·les de la mà de Handisport Mallorca.

L’Ajuntament de Son Servera promociona, un any més, Cala Bona com a destinació accessible per a tothom en dues de les fires internacionals més importants sobre discapacitat: la Rehacare a Dusseldorf, on ja ha participat en altres anys, i la II World Summit – Destinations for all a Brussel·les, on per primer any Son Servera ha tingut presència.

Una oportunitat que l’Ajuntament de Son Servera té gràcies a la col·laboració amb la Fundació Handisport Mallorca que disposa d’un estand propi que permet la promoció de la platja de Cala Bona i del seu punt d’accessibilitat universal, així com també totes les activitats adaptades que s’ofereixen a la platja i que es realitzen també amb cooperació amb Handisport.

La platja de Cala Bona és totalment accessible, sense barreres arquitectòniques i amb infraestructures, serveis i personal acreditat per oferir servei a les persones amb discapacitat.

Amb més de 30 anys d’experiència en el mercat, REHACARE és una plataforma ideal per donar-se a conèixer entre els potencials visitants, ja siguin persones amb discapacitat, persones que requereixen cures especials, que tenen malalties cròniques o persones majors. Per altra banda, la II World Summit – Destinations for all, que celebra la seva segona edició, és l’escenari ideal per conèixer les mesures específiques per a la implementació de les darreres novetats i recomanacions de l’OMT sobre turisme accessible en àmbit global i local.
«Poder participar en aquestes fires és de per si tota una fita, ja que significa que treballam i tenim una platja ben adaptada i de qualitat, i la podem donar a conèixer internacionalment. Sinònim de creixement turístic i, per tant, una iniciativa que també ajuda les nostres empreses», ha explicat Margalida Vives, regidora de Turisme de Son Servera. «A més, participar també a la fira de Brussel·les ens ajudarà a seguir millorant en el camí de l’accessibilitat», ha conclòs Vives.

No és la primera vegada que Handisport i l’Ajuntament de Son Servera col·laboren en activitats d’aquest tipus. Handisport assessora, promociona, forma i ajuda a crear destinacions on l’accessibilitat i el servei a persones amb discapacitat sigui un pilar fonamental a l’hora d’oferir la destinació turística; uns principis que comparteix l’Ajuntament serverí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: