Son Servera rebaixa per segon any consecutiu un 50% la quota de l’Escola Municipal d’Estiu del 2021

L’Ajuntament de Son Servera ha aprovat aquest dijous en el ple municipal i dins el marc de mesures extraordinàries per fer front a l’impacte econòmic i social de la COVID-19 la bonificació del 50 % de la quota de l’Escola Municipal d’Estiu per a aquest 2021, a l’espera de la publicació oficial en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i per segon any consecutiu.
Per fer-ho, s’ha seguit la línia de l’any passat i s’ha fet una modificació de l’Ordenança municipal núm. 29 que regula el preu públic per la prestació de serveis socioeducatius per a tota la ciutadania, és a dir, totes les persones és bonificaran d’aquesta mesura, que respon a la intenció de mitigar l’efecte de la pandèmia en la societat i els seus ciutadans.
A més, l’Ajuntament tendrà també la possibilitat de bonificar totalment aquesta quota a les famílies amb una situació de vulnerabilitat o risc, les quals quedaran exemptes d’aquesta quota per tal que els infants puguin disposar del servei sense cap classe de discriminació.
Les escoles d’estiu suposen una gran ajuda per a les famílies i per això la mesura pretén evitar desigualtats i reduir la pressió econòmica de les famílies que encara no han pogut recuperar-se de la crisi econòmica esdevinguda per la pandèmia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: