Son Servera reconeix a les empreses que han acollit a estudiants del programa PISE en pràctiques

En el Programa d’Inserció Socioeducativa d’enguany hi ha participat 9 alumnes.

Després que el mes passat els 9 alumnes inscrits al Programa PISE a Son Servera acabessin amb èxit el curs escolar, aquest dimecres 31 de juliol, l’Ajuntament de Son Servera ha volgut reconèixer la tasca i ajuda de les diferents empreses que han acollit a aquests estudiants en els seus negocis per a realitzar les seves pràctiques formatives.
Les pràctiques són una part imprescindible d’aquest programa, ja que permeten assegurar que els estudiants surten preparats al mercat laboral i estan en les condicions d’incorporar-se a un lloc de feina corresponent al seu nivell.
Enguany les empreses que han col·laborat amb aquesta iniciativa han estat, alguns que repeteixen com Molta Moto, bicicletes Sancho o Hipotels, i algunes noves com són cafeteria Espresso, bar Gredos, perruqueria Rocio y Cristina i també enguany s’hi ha afegit la brigada de l’Ajuntament.
Totes, han rebut aquest dimecres un diploma de reconeixement de la mà de la regidora de Serveis Socials, Marga Bonet i la batlessa, Natalia Troya.
Des de l’Ajuntament, la regidora Marga Bonet ha volgut agrair aquesta col·laboració que ha qualificat de «molt necessària». «Poder oferir pràctiques reals als alumnes suposa una satisfacció personal per ells, i això no seria possible sense la col·laboració de les empreses que ho permeten».
Aquest programa, finançat per la conselleria d’Educació i Universitat, està dirigit a joves d’entre 16 anys i fins a vint-i-un any que no tenen titulació i té com a objectiu proporcionar als joves la formació bàsica i professional que els permeti millorar les seves perspectives de futur mitjançant l’aprenentatge d’un ofici, l’ampliació de la seva formació general i el desenvolupament dels hàbits i capacitats per incorporar-se al món laboral.
En el programa combinen la formació acadèmica amb la formació professional corresponent a una qualificació professional de nivell 1.

La realització de les pràctiques dins aquest programa suposa un valor afegit més a la formació que reben els alumnes perquè els aporta experiència i una visió més real i àmplia de la tasca que realitzaran en el futur.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: