Sonrisa Médica rep una donació de les organitzadores del Magic Revival de Son Servera amb part de la recaptació de la festa

L’acte es va celebrar en el marc de les Festes Patronals i enguany la donació ha estat de 450 euros.

Aquest dimecres, M.ª José Suárez, responsable de captació de fons de l’associació sense ànim de lucre Sonrisa Médica ha rebut a l’Ajuntament de Son Servera la donació que les organitzadores del Magic Revival de les Festes Patronals de Sant Joan han fet a la seva associació.

Enguany s’han entregat un total de 450 euros. Una quantitat que es va obtenir de part de la recaptació que les barres instal·lades a aquest acte. Cada any, es fa la donació d’una part del que s’ha guanyat a una associació o ONG sense ànim de lucre i de petit formant. La intenció és col·laborar i ajudar a les entitats i alhora fomentar la solidaritat, també per les festes.

Les barres col·laboradores han estat el Bàsquet Son Servera, el Club de Futbol de Cala Millor i l’associació cultural Quatre Mans. Gràcies a la seva col·laboració s’ha pogut fer aquest donatiu amb el qual Sonrisa Médica podrà seguir portant la rialla i alegria dels seus pallassos als Hospitals de l’Illa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.