SonServeraClown 2021

Festival d’animació, circ i molt d’humor!
feim maIG/maTX de clown!

* Durant les funcions al teatre i les funcions a la Biblioteca Municipal de Cala Millor hi haurà instal·lat un photocall clown 3-D! Veniu a fotografiar-vos-hi i vos regalarem un nas de pallasso solidari de Sonrisa Médica!

* Dissabte 1 de maig a les 17 h, abans de començar el primer espectacle, al hall del teatre presentarem el photocall clown 3-D i la campanya de nassos solidaris amb la presència de Sonrisa Médica. Nos vos ho perdeu!

 • Dissabte 1 de maig a les 18 h al Teatre Municipal La Unió
  Animació infantil: Centimets Teatre & Family Band
  Entrada gratuïta

Un horabaixa d’animació infantil i familiar al teatre, amb música en directe per crear un espectacle teatral dinàmic, alegre i participatiu! Veniu a ballar i a cantar! Això sí, cadascú al seu lloc però!

 • Diumenge 2 de maig a les 18 h al Teatre Municipal La Unió
  Espectacle familiar d’il·lusionisme i màgia: Illa Màgica
  Entrada: 5 €

Un espectacle original i sorprenent per a totes les edats en què dos mags amb estils diferents ens portaran a un món ple d’il·lusionisme, de màgia i de sensacions increïbles: aparicions i desaparicions, levitacions, jocs de mentalisme, grans números de màgia… Un espectacle que no ens deixarà indiferents!

 • Dimarts 4 de maig a les 17 h al pati de la Biblioteca Municipal de Cala Millor
  Espectacle d’animació infantil: Pallasso Milu Sol Solet!
  Entrada gratuïta (és necessari reservar prèviament per aforament limitat!
  Espectacle infantil (a partir de 3 anys).

El pallasso Milu vol mostrar al públic les seves habilitats: fa equilibris, màgia, malabarismes i música, però com tot pallasso… les coses no sempre surten com un vol i la funció acaba sent… sobretot molt divertida! Per a tots els públics infantils!

 • Divendres 7 i divendres 14 de maig a les 20 h al Teatre Municipal La Unió Monòleg d’humor per a joves i adults: El Casta Confinados!
  Entrada: 20 €

Qui millor que ell, l’inigualable AGUSTÍN EL CASTA, per riure amb les històries més absurdes del seu confinament! Ja és hora de riure de les situacions de Confinados! El Casta, el Dr. Tardanza i Lorenzo Llamas s’ocupen d’això! Ara, sí, ara ja ens mereixem riure amb aquest nou espectacle d’El Casta!

 • Diumenge 9 de maig a les 18 h al Teatre Municipal La Unió
  Cineclown Disney: Dumbo la pel·lícula
  Entrada: 5 €

Dumbo, un petit elefant amb unes grans orelles que forma part d’un circ en decadència i de qui tothom se’n riu, es converteix en una estrella i salva la companyia de circ quan és ben cuidat pels fills del director i els desvela el secret que té l’habilitat de volar! Un clàssic de Disney per a tota la família!

 • Dimarts 11 de maig a les 17 h al pati de la Biblioteca Municipal de Cala Millor
  Espectacle d’animació infantil: Teatritx Musiclowns!Entrada gratuïta (és necessari reservar prèviament per aforament limitat!)

Un espectacle concert on dos músics?, dos clowns?… bé, dos musiclowns a ritme de rock intentaran interpretar el seu desConcert!

 • Dissabte 15 de maig a les 18 h al Teatre Municipal La Unió
  Espectacle familiar de circ: Atirofijo Circ Cabaret Extravagant
  Entrada gratuïta

Un complet espectacle de circ per a tota la família amb dos personatges extravagants i esbojarrats que ens volen presentar el millor espectacle de circ… ho aconseguiran? Acrobàcies, malabars, equilibris, trapezi i sobretot… molt d’humor!

 • Diumenge 16 de maig a les 18 h al Teatre Municipal La Unió
  Animació infantil: Conte Contat i Nabil Canyelles Monster Muppet Show
  Entrada gratuïta

L’espectacle musical i d’animació més complet de la cia. Conte Contat, amb una escenografia i uns efectes especials nous i cuidats! Un súper show infantil amb un DJ en directe que ens contagiarà amb el seu ritme i ens farà ballar amb les teresetes i coreografies més divertides! Festa grossa!

 • Dimarts 18 de maig a les 17 h al pati de la Biblioteca Municipal de Cala Millor
  Animació infantil: Esbarjo Fest
  Entrada gratuïta (és necessari reservar prèviament per aforament limitat!)

A punt per començar un programa en directe, el presentador rep la notícia que no han estat seleccionats per formar part de la programació de la tele. Com li contarà això a la seva companya? Si tot està a punt per començar! Però comença el programa i es converteix en un desbarat súper divertit, una passada d’esbarjo fest!

 • Diumenge 23 de maig a les 19 h al Teatre Municipal La Unió
  Monòleg d’humor per a joves i adults: Yllana (Madrid) Solo Fabiolo
  Entrada: 10 €

¡Des de la Mora y Leja llega Fabiolo, el pijo perfecto! Pelo engominado, más dinero que neuronas, una raqueta siempre al ataque y un «qué pavo» saliendo dos de cada tres veces de su boca. Sí, un pijo de toda la vida. De su mano conoceremos lo que se cuece en los mentideros del poder y el famoseo y, por supuesto, lo último en gastronomía, belleza y elegancia, porque no hay celebridad que no conozca a Fabiolo y no hay tema que no domine. Para colmo del postureo, Fabiolo nos abrirá su corazón, rebosante de amor por las «personas humanas», a la vez que reflexionará en voz alta sobre las más variadas cuestiones de la actualidad política y económica. Muchas risas y carcajadas se suceden con sus selectos gags, deliciosos malabares y destiladas imitaciones del gran Rafa Maza, famoso por sus vídeos durante el temporal Filomena que se han hecho virales en toda España.

 

Durada:  de l’1 al 23 de de maig de 2021

Lloc:  Son Servera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: