Sopar amb socis a Sant Joan i sortejos de viatges

El proper 5 de novembre tindrà lloc un sopar amb socis al Bar Centro de Sant Joan, coincidint amb el partit de​ Champions​ FC Barcelona -​ Slàvia​ Praga. El partit és a les 18.55 i, ja que el partit es disputarà de prest, tot just acabat ens disposarem a sopar tots plegats.

El menú serà de pa amb oli variat, postres, vi, aigua o un refresc o cervesa, cafè i licors. El preu per a socis de la penya és de 8 euros.

Durant la vetllada es sortejarà entre els socis assistents un viatge per a dues persones, amb entrada, per anar a veure al Camp Nou el partit de Lliga entre el FC Barcelona -​ Deportivo​ Alavés​ (21 o 22 de desembre). Així mateix entre tots els socis es sortejaran també 12 viatges amb entrada per anar a veure el partit de Lliga entre el FC Barcelona – Mallorca (8 de desembre).

Vos podeu apuntar ja al telèfon 690643076 o al​ 666 20 22 54. Les places són limitades i s’atendrà per ordre cronològic d’inscripció. Gaudirem d’una gran vetlada de​ barcelonisme. Tots units fem penya. Visca el Barça!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: