Stage de l’equip organitzatiu del judo Renshinkan

Si hi ha un equip que marca les diferències aquest és el Renshinkan, moltes són les activitats que organitza el llarg de l’any.

Ara amb el començament de l’estiu ja estan en marxa els esdeveniments propis d’aquesta època, sense anar més lluny en 15 dies ja han inaugurat l’estiu amb un sopar al carrer, el festival de Porto Cristo i aquesta setmana l’stage del comitè organitzatiu.

Aquest és un equip de voluntaris que de manera desinteressada sempre estan disposats a ajudar en tot el necessari sobretot a l’hora de programar una demostració, un festival o una macro competició amb més de 250 participants com ens tenen acostumats.

Aquestes persones són imprescindibles perquè les associacions o clubs es destaquin, sense elles és totalment impossible fer res.

Doncs aquest cap de setmana, es van reunir gairebé tots per fer una trobada on la nota prenominant van ser les excursions a les platges verges de la nostra comarca, piscina, judo, sopars i un llarg etc d’activitats que va fer que aquest fos un esdeveniment inoblidable.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: