Surt al carrer! fes-ho pels qui ja no ho poden fer

Fem que la manifestació convocada aquest dissabte a favor de la llibertat d’expressió i per demanar l’absolució per al músic Josep Miquel Arenas “Valtonyc” sigui també per denunciar la resta la injustícia colonial espanyola.

Anem-hi també pels que volem que es jutgin els crims de la dictadura franquista i que s’esbuquin d’una vegada i de forma exemplar Sa Feixina i tots els carrers i monuments feixistes.

Anem-hi per la impunitat judicial de les multinacionals de l’IBEX 35, amb casos de corrupció polític-empresarial flagrants com el del Gas Castor o el mateix hospital de Son Espases, que van liquidant a poc a poc i amb l’ajuda dels polítics als empresaris de la nostra terra.

Anem-hi per la nul·la separació de poders a on els partits unionistes no paguen ni desapareixen tot i tenir casos com la trama Gürtel, els ERE d’Andalusia, Púnica, targetes black… i per denunciar la persecució dels membres dels partits de país que han sigut condemnats amb un biaix judicial absolutament descomunal i empresonats des del primer dia i que, encara a dia d’avui, no han pogut gaudir ni d’un dia de permís.

Anem-hi pel robatori sistemàtic que patim per part de l’estat i que fa que els nostres serveis sanitaris siguin lamentables, les nostres infraestructures insuficients i les escoles i centres educatius sobreocupats i infraequipats.

Anem-hi perquè no podem continuar ni un minut més a un estat que promociona lleis com la llei hipotecària espanyola, gairebé única al món que no contempla la dació en pagament, que prohibeix lleis com la de la pobresa energètica i que en canvi rescata el sistema bancari sense exigir-lis res a canvi.

Anem-hi perquè els mateixos que ens condemnen a treballar fins als 67 anys (de moment) i es fumen les nostres pensions, són els mateixos que s’asseguren pagues vitalícies que els hi pagam nosaltres o llocs amb sous milionaris a consells d’administració.

Anem-hi perquè no tenim ni volem cap rei heretat d’un dictador.

Anem-hi tots i totes perquè el poder ens vol dividits, i nosaltres, si volem poder mirar a la cara a les generacions que vendran, no ens podem permetre el luxe de quedar-nos a ca nostra, perquè això és el que aquest estat corrupte vol aconseguir mitjançant la por, que no omplim els carrers perquè ells se’ls puguin fer seus.

Els carrers han de ser per sempre més nostres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.