Surten a licitació les obres de reforma del CEIP Jaume Fornaris i Taltavull de Son Servera

La Conselleria d’Educació destinarà 322.193 euros a aquestes obres després que la Regidoria d’Educació de Son Servera les sol·licitàs.

La Conselleria d’Educació ha tret a licitació les obres de reforma del CEIP Jaume Fornaris i Taltavull de Son Servera per un total de 322.193 euros. Unes obres que es té previst que comencin el proper estiu, ja que és el millor moment per no coincidir amb el període lectiu.
Aquest projecte de reforma permetrà millorar part de la coberta del centre que data de l’any 1977; concretament les cobertes de primària que sovint pateixen filtracions generalitzades.
Per tal de corregir aquestes deficiències es reformarà la coberta inclinada amb envanets de sostremort de l’edifici principal i s’incorporarà un aïllament de llana de roca de 80 mm. A la coberta plana transitable es col·locarà aïllament de 80 mm de poliestirè EPS.
Al porxo de primària és col·locarà una cobertura de panell de policarbonat per tal que entri més llum als espais docents. La resta de porxo es resol amb coberta plana no transitable acabada amb graves.
El projecte també inclou unes reparacions a la part ampliada l’any 2008 per tal d’eliminar les filtracions al gimnàs. També s’han de refer els pendents d’un pati exterior per tal d’eliminar alguna filtració que existeix a la coberta del porxo de transició executat per unir l’edifici existent i el nou. A més de la reparació d’algunes cornises de formigó armat de l’edifici original que actualment estan danyades.
Totes aquestes obres estan previstes dins el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 de la Conselleria d’Educació després que l’Ajuntament de Son Servera, a través de la Regidoria d’Educació, sol·licitàs les reformes per tal d’assegurar unes òptimes condicions dels seus centres escolars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: