Sus al Festival Clown de Son Servera 2021

L’espectacle Spaguetti Punky Reload va donar el passat dissabte, 1 de maig, el sus al Son Servera Clown 2021. El festival d’animació, circ i humor de Son Servera.

Després que l’any 2020 no es va poder celebrar per mor de la Covid 19, enguany s’espera amb més ganes que mai. Amb una agenda plena durant tot el mes de maig d’actes i activitats per a totes les edats, el festival amb el lema farem maIG i maTX de CLOWN! les primeres actuacions han complert amb les expectatives, exhaurint entrades i fent passar als espectadors una molt bona estona.

Amb tot, arran de la situació sociosanitària, enguany en lloc de dur a terme espectacles de carrer, tots es faran al teatre.
A més, com a novetat, enguany també es fan representacions durant tot el mes de maig, per això farem MAIG de clown i també farem MATX, en el sentit de “fer matx, de passar-nos de volta”, ja que es duran a terme molts espectacles i la majoria gratuïts. I, a més, amb la novetat que també acostarem el clown a Cala Millor, ja que també se’n representaran algunes obres al pati de la Biblioteca Municipal i del Centre Cívic.

L’espectacle continua durant tot el mes. Per això, si voleu, podeu consultar l’agenda completa a la web de l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: