Talibans

Com es pot criticar la posició de la dona als països musulmans i després no criticar, posar-se de cantell o fins i tot justificar la decisió dels jutges en el cas de la  violació del cas de “La manada”?.

Desgraciadament no són poques les veus que en públic o en privat furguen a la ferida amb aquelles frases de: “devia ser una fresca”, “bé que li devia agradar” o com deia ahir el batle de Campos “quan va dir no ella?”.

Amb aquestes paraules Sagreras no justifica la decisió dels jutges de considerar la violació com un “abús” sinó que la versió que justifica el batle de Campos és la del jutge Ricardo González que fins i tot en demanava l’absolució.

A més, no parlen de la posterior humiliació a la que varen sotmetre a la dona gravant la violació i enviant el vídeo a d’altres membres del seu grup i robant-li el mòbil perquè no pogués demanar ajuda, deixant-la tirada a més enmig del carrer.

Què esperaven aquests jutges i els politics, de tots als partits, addictes a la justicia i que no han fet ni la més mínima crítica a aquesta violació? Que li donassin una pallissa i la matassin? Que fessin el que tant critiquen quan, plens de cinisme, es posen el llacet per fer-se la foto per aconseguir quatre vots?

Amb quina seguretat pot anar una dona avui en dia pel carrer després d’una sentència com aquesta?

Sembla que hi ha, no només dins el sector judicial, sinó que també en el sector polític i de forma transversal a dins una societat que cada dia fa més olor de podrit, autèntics talibans.

Un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.