Taller de resolució de problemes complexos a Na Camel·la

Les participants han assistit a la sala d’actes de l’Espai na Camel·la per participar de la jornada formativa de la doctora Ángela Albadalejo.

Aquest divendres s’ha dut a terme a l’Espai na Camel·la el taller de formació “Resolució de problemes complexos”, una jornada formativa gratuïta amb aforament limitat.

El taller ha començat a les 9.30 h, amb la presentació realitzada per part de la regidora d’Ocupació i Desenvolupament Local, Núria Hinojosa, i ha finalitzat a les 13.30 h. Durant la presentació, Hinojosa ha denotat la importància de cursos com aquest i ha lloat la figura de la doctora Albaladejo, formadora del curs.

La formació ha anat a càrrec de la doctora Ángela Albadalejo Baño, psicòloga i màster en Psicologia Clínica, amb formació específica en Recursos Humans i especialitzada en entrenament i assessorament personal – Coaching.

Durant la sessió, Albadalejo ha donat claus per a prendre decisions des de la confiança i aconseguir els millors resultats. Una habilitat que pot marcar una gran diferència en la carrera professional i personal de tota persona. Així, les persones assistents han treballat la competència social central de la dècada vinent, la resolució de conflictes, aprenent a concretar els problemes i saber actuar davant les situacions que els generen sense bloquejar-se, trobar solucions adequades i eficaces als problemes, diferenciar entre les causes i els símptomes dels problemes, revisar la informació necessària i precisa per a les solucions, conèixer i aplicar les metodologies per a la resolució de problemes complexos i, així, aconseguir que es prenguin millors decisions i més eficaces, analitzar les solucions intentades fracassades i les seves excepcions i trobar les claus per a aconseguir el que volem.

En finalitzar la sessió les persones assistents han rebut una certificació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: