Tanquen els punts de Sant Llorenç i Manacor on es rebien donacions pels afectats per la gran torrentada

Gràcies a la gran solidaritat ja no es necessita més material. A partir d’ara tothom que vulgui fer donacions ha de comunicar-ho per correu electrònic.
Els dos punts on es rebien donacions de tot tipus per als afectats per les inundacions tancaran demà, dimarts dia 16 d’octubre a les 13 h. Es tracta de l’Espai 36, situat a Sant Llorenç, i del local social de la parròquia de Crist Rei, a Manacor. Durant els darrers dies milers de persones s’han mobilitzat en solidaritat amb els afectats per la torrentada i les inundacions que han afectat el municipi de Sant Llorenç i altres indrets de la comarca del Llevant. Gràcies a aquesta gran onada de solidaritat ja no es necessita més material d’ajuda i per això demà, dimarts dia 16 d’octubre els dos centres de recepció de donacions tancaran les seves portes.
Tan des de l’Ajuntament de Sant Llorenç com des de l’Ajuntament de Manacor agraeixen la gran solidaritat que ha demostrat la ciutadania de Mallorca envers les víctimes i les persones damnificades per la torrentada i les inundacions. Milers de voluntaris s’han sumat a la gran tasca de fer tornar a la normalitat els indrets afectats per la torrentada. I centenars de persones han contribuit i contribueixen a gestionar de manera efectiva les donacions perquè puguin arribar a bon port.
A partir d’ara i per fer possible una gestió efectiva de les donacions de material, tothom que tengui alguna cosa per donar als afectats ho pot fer enviant un correu electrònic a ajudes@infotorrentada.cat. En el correu hi ha de figurar un nom, un número de telèfon i una petita descripció dels objectes que es volen donar. I és que gràcies a la gran quantitat de roba, parament per a la llar i altres tipus d’objectes des de l’Ajuntament de Sant Llorenç no volen acumular donacions que tanmateix no es podran fer servir. Per això a partir d’ara es farà un llistat amb els objectes que la gent s’ofereix a donar i si hi ha alguna persona afectada per les inundacions que ho necessiti ho podrà aprofitar sense que s’hagin de fer trasllats innecessaris.
Així mateix des de l’Ajuntament de Sant Llorenç recorden que s’han habilitat dos números de compte oficials per a totes aquelles persones que volen fer donatius econòmics. Es tracta del compte de Caixabanc ES 86 2100 0161 8802 0018 8265 i del compte de Bankia ES 41 2038 6579 8360 0067 5091.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: