Torna el diverbàsquet al Basquet Manacor

Catorzena edició del Diverbàsquet Manacor, del 25 al 29 de juny.
L’horari és de 9 a 14 h, amb la possibilitat d’assistir a matinera a partir de les 8 h de manera gratuïta. També hi ha servei de menjador, de 14 a 15 h.

Què és el diverbàsquet?
El DIVERBÀSQUET és un campus per a nins i nines a partir de 3 anys que té com a objectius iniciar els més petitets i les més petitetes en el món de la cistella i millorar la tècnica i la tàctica dels nins i de les nines que ja coneixen el nostre esport.

Es duran a terme activitats psicomotrius, activitats esportives, activitats de temps lliure, competicions i els tradicionals jocs d’aigua!

És un Campus pensat per fer que tots els nins i nines, juguin o no a bàsquet, comencin les vacances d’estiu amb molta diversió, amb esport i hàbits saludables i amb la possibilitat de fer noves amistats.

El DIVERBÀSQUET serà dirigit per en Xisco Miró, mestre d’educació física i entrenador del nostre club i per en Joan Fons, entrenador del Club. A més comptarem amb un gran grup d’entrenadors i entrenadores titulats, Llicenciats en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i monitors i monitores de temps lliure.

Si us fa ganes que el vostre fill o filla participi del DIVERBÀSQUET podeu fer la inscripció al Banc Sabadell fent l’ingrés dels 60 euros que val la setmana de DIVERBÀSQUET al número de compte ES5900810293180001615668 indicant el nom del nin o nina i la seva edat. Per a més informació podeu contactar amb en Xisco Miró 667025063 o amb en Joan Fons 669678927 o podeu passar qualsevol horabaixa per La Salle.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: