Torna la lliga escolar organitzada pel Judo Renshinkan

Les instal·lacions del RSK Manacor varen ser diumenge passat el punt de trobada dels jovenets entre les edats de 7 a 15 anys. La lliga escolar és un esdeveniment allà a on la base és la iniciació a la competició i el valor principal, educar mitjançant aquesta.

El festival que està patrocinat per l’Ajuntament de Manacor i organitzada pels monitors del Club, Lluis Llull i Manolo Peña. 60 van ser els esportistes nens i nenes convocats per aquesta edició 2021. Per dur endavant aquest multitudinari acte es va necessitar la col·laboració de tot el club i va ser conduït de manera molt brillant pels esmentats professors.

A causa a la situació sanitària que vivim encara a aquests moments es va haver de fer amb 4 torns ja que la cabuda permesa a la intal·lació esportiva era de 15 atletes més un acompanyant per sessió, sempre amb el protocol indicat per a l’ocasió, certificat de responsabilitat, neteja de les mans, presa de la temperatura, entrada per la porta principal, sortida per la d’emergencia, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: