Tornen els partits dels equips del Club Bàsquet Manacor

Aquest passat cap de setmana , deu dels vint-i-sis equips federats del Club Bàsquet Manacor, reanudaren les competicions oficials.

Els nostres sèniors NADAL MOBILARI venceren en un molt bon i emocionant partit als companys de Capdepera per 51 a 48.

Els júniors masculins RESTAURANT ES PARC mostraren la seva clara superioritat davant La Salle-Calvià vencent per 43 a 72. Els júniors masculins GRUP COLL es veren superats pels companys d’Artà, que tingueren un ritme de partit més alt. Al final el marcador fou de 41 a 92.

Per la seva part, el cadet masculí CRONOMOTOR va fer-se amb la victòria gràcies a un gran joc en equip davant el Son Severa per un marcador molt clar: 97 a 38.

Els cadets AUTOCARES TRAMUNTANA varen perdre davant el Bàsquet Artà per 29 a 67. Malgrat la derrota l’equip va competir al màxim i el seu marge de millora és molt gran.

Per la seva part, les nines del cadet RESTAURANT ES CRUCE varen jugar a Sineu a on l’equip local es va emportar la victòria per 67 a 47.

En categoria infantil, els nins de l’equip RESTAURANT XINXERAM varen fer un partit molt complet i guanyaren per 58 a 7 als companys del Bàsquet Artà. Els nins de l’equip INMOBILARIA MALLORCA SERVEIS també varen poder disfrutar de la victòria davant els companys del Capdepera, 61 A 41.

Pel que fa a les nines infantils, l’equip ADVOCATS JOAN PICO va fer un bon partit a Montuïri tot i perdre per 70 a 47. Per la seva part, les nines de l’infantil FORN CA’N TÒFOL varen guanyar de manera clara a les companyes de Campos per 45 a 75.

Un gran cap de setmana a on el més important ha sigut l’alegria de poder tornar a competir!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: