Tots els sectors empresarials de Cala Millor s’involucren en l’organització de la Festa del Turista

La Festa del Turista d’enguany comptarà amb la participació d’un ventall més ampli de professionals del sector gràcies a la implicació del Consell Assessor del Consorci de Turisme. La setmana passada es va fer la primera reunió preparatòria de l’acte amb aquest ens que agrupa a tots els sectors i empreses de Cala Millor i que té com a objectiu involucrar a tots els professionals en la promoció del destí.

Des del Consorci s’ha valorat molt positivament aquesta reunió. Margalida Vives, regidora de Turisme de Son Servera ha explicat que “han sortit moltes propostes interessants per fer la Festa del Turista més dinàmica i global”.

El Consell Assessor es va crear a iniciativa del mateix Consorci l’any 2016 per tal d’involucrar activament els empresaris del sector en la promoció turística. La participació de tots els sectors i àmbits econòmics permetrà potenciar els vincles entre les diferents agrupacions empresarials i aprofundir en la definició de Cala Millor com un destí complet i promocionar les experiències que s’ofereixen al turista. Margalida Vives, regidora de Turisme de l’Ajuntament de Son Servera, ha recordat que l’objectiu de la creació d’aquest Consell Assessor és “promoure l’associacionisme i les relacions interprofessionals per millorar la qualitat del destí i l’oferta, millorant així, la identitat de marca de Cala Millor”.

Els membres del consell assessor poden assistir amb veu i vot a les reunions del Consorci i estaran informats periòdicament de la seva marxa. A més, poden demanar informació concreta i presentar propostes i suggeriments. També poden sol·licitar i obtenir suport per a esdeveniments en el marc d’objectius del Consorci de Turisme, així com participar en les accions de promoció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: