Tres felanitxers a la Ultra del Mont Blanc

En aquesta edició del 2019, tres felanitxers acudirán a Chamonix la propera setmana per a participar en les diferents curses de l’Ultra Trail del Mont Blanc.

Els germans Pere Joan i Rafel Barceló en la TDS, 145 kms i 9100 metres de desnivell positiu, i Sebastià Oliver en la UTMB, 171 kms i 10.000 metres positius, seran els representants felanitxers en la gran cita del trail running mundial.

​ Abans de partir els tres foren rebuts pel regidor d’Esports Joan Aznar a l’Ajuntament, on les entregaren les banderes de Felanitx que portaran en el recorregut pels Alps.

​ En la prova de la TDS amb partida dimecres dia 28 a les 4 del matí a Courmayeur (Itàlia) i arribada durant el dijous dia 29 a Chamonix (França), Pere Joan Barceló cercarà el seu segon finisher consecutiu després d’aconseguir el primer en l’edició de l’any passat, mentre en Rafel intentarà acabar-la per primera vegada. Per la seva part, Sebastià Oliver cerca acabar la UTMB per segon cop, després d’acabar-la en el 2017 amb un temps de 42 hores i 26 minuts. Molta sort als tres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: