Tres nous cinturons negres pel Judo Renshinkan

Una vegada més el tatami del RSK va estar de festa: familiars, acompanyants i alumnes no es volgueren perdre la major i més emocionant cerimònia que pot tenir un judoka, l’entrega de dans.

Tres foren aquesta vegada els nous guardonats: Manuel Peña Amodeos aconseguí el seu quart dan, Cesar Cano Traba el segon i Josep Sureda Barceló el primer.

Dirigits per Pep Mascaró assatjaren a fons perquè els examens sortissin genials en totes les execucions dels treballs, tant pel que feia al judo de peu, el judo de terra o les Kates.

Cal felicitar als seus respectius ukes (els que reben la tècnica): Lluí Llull Parera, Juanan Martínez i Miquel Cabrer.

Un cop finalitzat l’acte tots junts ho celebraren a un conegut restaurant de la zona.

El Judo Renshinkan es llueix a les festes de Sant Roc de Cala Ratjada

La cèntrica Plaça dels Pins del conegut municipi gabellí, fou l’escenari d’aquest festival ja típic a les festes de Sant Roc. Els 62 judoques que prengueren part amb edats que oscil·laven entre els 3 i els 60 anys tengueren un comportament fenomenal. Judo per a menuts, de competició (nins, adolescents i adults) i kates, delectaren als presents i foren molt aplaudides.

La presentació i apertura fou a càrrec de la senyora Carmen Corraliza, regidora de festes i del senyor Pere Terrassa,  regidor d’esports, qui una vegada finaltzat l’acte feren entrega dels respectius premis a tots els participants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: