“Tria el teu centre”, l’escolarització del municipi de Manacor a un clic

LAjuntament presenta un portal web amb lobjectiu de facilitar el procés descolarització.

A causa de la situació actual els centres educatius del municipi no podran dur a terme jornades de portes obertes presencials. Així, el departament dEducació de l’Ajuntament de Manacor ha decidit crear Tria el teu centre (https://triaelteucentre.cat/), un portal web on es pot veure el mapa escolar del municipi i dur a terme el procés dadmissió de lalumnat.

El web s’ha dut a terme a partir de la feina i coordinació de tots els centres d’educació infantil i primària, que han apostat per crear un portal web en el qual, amb un sol clic, la ciutadania tingués accés a tota l’oferta educativa disponible al municipi. Així, al web s’hi pot trobar informació de cada centre: presentació, enllaços web, projecte educatiu o les passes per realitzar el procés d’escolarització; conformant així una radiografia de l’oferta educativa de Manacor.

Segons el regidor d’Educació, Mateu Marcé, “cream una web centrada en el municipi amb l’objectiu de facilitar a les famílies el procés d’escolarització”. A més, “totes les famílies que duguin a terme el procés per primera vegada rebran una carta amb tota la informació necessària”, ha exposat.

Tot i això, cal aclarir que el procés no es pot dur a terme directament al web. El web és un recull d’informació dels centres amb enllaços on poder fer el procés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: