Triomf del Renshinkan a la festa del judo infantil de Cala Ratjada

132 nins i nines de amb edats compreses entre els 3 i 14 anys, feren les delicies de tots els presents, en tot moment dirigits pels seus montors a l’apartat de demostració de randori.

A la segona part 3 foren els tatamis que no aturaren durant els 60 minuts que durà aquesta part destinada a la competició, a la que prengueren part 73 alumnes d’edats d’entre 8 i 14 anys, a on ja s’hi vislumbraven futures promeses del judo Balear, els seus compats no deixaren indiferent als assistents i foren aplaudits pel públic assistent.

El Poliesportiu es Figueral s’engalanà un cop més per acollir els 205 nins i nines i les 18 escoles participants en el marc del programa Capdepera activa.

El Renshinkan va convencer a la vint-i-tresena edició d’aquesta festa del judo infantil. La seguretat i una brillant organització per part de l’equip RSK fan d’aquest un dels tornejos de més ressó al territori balear.

Es començà el festival amb les paraules de benvinguda per part del regidor d’esports de l’ajuntament, el senyor Pere Terrassa i l’entrega de les corresponents distincions als col·legis participants: Judo Can Pastilla, Col·legi Frai Juníper Serra (Petra), de Manacor els Col·legis Jaume Vidal, Simó Ballester, La Pureza, Sa Graduada, Moli d’en Xema i el Renshinkan, de S’Illot el Talaiot, de Sa Coma el Punta de N’Amer, de Sant LLorenç el Mestre Guillem Galmes, de Son Servera el Renshinkan, de Cala Millor na Penyal, d’Artà Poliesportiu Na Caragol, de la Colònia de Sant Pere el Rosa dels Vents i els amfitrions: el S’Alzinar de Capdepera, S’Auba de Cala Ratjada i el Renshinkan.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: