Trofeu Internacional Renshinkan, quelcom més que una competició de judo

Efectivament així és, el Trofeu Renshinkan és sense cap dubte més que una competició, és un sentiment, una autèntica festa del judo.

Concert de rock en directe, cerimònia d’obertura, cerimònia de clausura, 6 països, 22 clubs, i un total de 183 competidors. Les graderies vibraren amb els combats.

L’equip organitzatiu RSK va fer que una vegada més el públic i els competidors es trobassen a gust i que el torneig sigui únic a les nostres illes i homologable també per a l’examen de cinturó negre.

Els passat dissabte dia 20 a les instal·lacions esportives d’Es Figueras de Capdepera s’iniciava l’acte puntualment i amb les 15:45.

El regidor d’esports Pere Terrassa, al qual felicit en nom del club, va dirigir a tot el públic unes paraules de benvinguda.

El president de la federació balear Miquel Àngel Bisquerra va ser l’encarregat del Rey-ho, salutació inicial, i va tenir paraules d’admiració pel fet que el torneig fos i un dels de més renom de les nostres illes.

4 tatamis entraren en perfecte funcionamient amb el millor judo absolut i juvenil amb representants dels següents clubs venguts de 6 països: Lituania Kauna Club Asahi, Holanda Estotfels, Alemania Marburg, Bélgica Hokkaido, Andorra Hantey, 3 clubs de Barcelona Oérdola,Badia i La Salle Horta, Samy Ibiza, Bushidokan, Haruka,Escola Menorquina y Es Castell, vingueren de Menorca.
De la nostra illa major: Judo Can Pastilla,Taikukan, Mallorca Nord, Brenes, Tokushinkan, Felanitx, Budozen, Ajuba, y l’amfitrió Renshinkan

Es finalitzà l’acte amb els premis molt repartits:
Alejandro Huertas (BRE) Tomeu Capo (TOK)Luis Lozano (BUS) Pau Sosa (CAS)
Eloy Llosas (OLERD) Pablo Sanjil (EMJ) Mario Lazar (JCP) Marta Ginard (RSK) Edit Robert (EMJ) Aira Lazaro (OLERD) Irene Romero (OLERD) Guillem Escriva (BUS) Konstantin Chantzos (HOKK) Joan Toni Arquellada (RSK) Victor Morales (RSK)
Jean Rene Merou (JCP) Henry Mackney (MAR) Daniel Goral (MAR) Maria Pastrana (HAR) Nuria Farelo, (TKK) Aina Cornella (OLERD) Diosderis Taltavull (HAR) Julia Queralto (OLERD) Jaume Morales (RSK) Rubén Sánchez (TKK) Tulga Demirel (MAR) Oscar Lázaro (CAS) Udoka Sunday (JCP) Emil Dinev (JCP) Nils Koop (RSK) Jaume Simo (BRE) Daniel Romero (OLERD) Juan Carlos Piña (JCP) Marina Pastrana (HAR) Diosmery Taltavull (HAR) Marga Roig (RSK) Tania Teixidor (CAS) y Ausra Gelazankaite ( ASAHI)

Clasificación por clubs:
1r RENSHINKAN 52 PUNTS
2n OLERDOLA 47 PUNTS
3r JUDO CAN PASTILLA 43 PUNTS
4t ES CASTELL 38
5è MARBURG 37 PUNTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.