Un cap de setmana molt emocionant amb onze partits jugats pels equips femenins i masculins del Bàsquet Manacor

Aquest pasat cap de setmana vàrem poder gaudir d’un total d’onze partits amb els jugadors i les jugadores del nostre Club gaudint al màxim dins la pista.

Els nostres tres equips sèniors caigueren en els seus enfrontaments.

El sènior masculí balear CÀRNIQUES SUNYER no va poder vèncer en el seu enfronatment davant Sa Real d’Eivissa. El sènior masculí Insular MOBILIARI NADAL va millorar respecte l’anterior partit però el Son Servera acabà emportant-se el partit. Per la seva banda, l’equip sènior femení Insular BUFETE PERELLÓ va caure davant el Son Servera en un partit a on les errades en atac foren clau.

 

El nostre júnior masculí GRUP COLL va vèncer al Pollença en un molt bon partit de tot l’equip, els cadets C POCOVÍ DISSENY D’INTERIORS varen millorar en el seu joc i varen acoseguir la victòria davant els companys de Campos. El cadet masculí AUTOCARES TRAMUNTANA va competir al màxim davant el Son Servera però els nostres nins no pogueren imposar-se en el marcador.

Per la seva part, les cadets BENZINERES FEBRER MARTÍ aconseguiren fer un bon partit i guanyar dins la pista de Sa Indioteria. Les nines del cadet RESTAURANT ES CRUCE debutaren a la pista del Felanitx. L’equip competí però les nines de Felanitx  foren  superiors.

 

En la categoria infantil, les nines del nostre Infantil ADVOCATS JOAN PICÓ perderen dins una de les pistes més difícils de la categoria, la del Pollença.

Els nins de l’infantil masculí XINXERAM feren un gran partit i aconseguiren la victòria davant els companys de Son Servera. Els nins de l’equip infantil Restaurante EL PINO es desplaçaren fins a Capdepera a on obtingueren l’alegria de fer un gran joc i guanyar el seu primer partit de lliga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: