Un govern municipal que no té cura dels doblers del poble

A ningú se l’hi escapa a la vista que tenim un municipi brut en tots els aspectes i d’això només n’hi ha dos culpables, l’empresa de neteja LUMSA i l’ajuntament de Manacor amb el tripartit PP-PI-AIPC/SYS al capdavant de la corporació municipal.

Veiem amb estupefacció com aquest equip de govern amplia el contracte amb l’empresa LUMSA amb prop de 190.000 € en 10 mesos per l’ampliació d’horari de neteja d’alguns carrers, la majoria d’ells de freqüència diària. Sense cap dubte una tudadissa de doblers públics que van a parar a una empresa que no compleix en cap moment amb el contracte que va signar fa uns anys i que ara, rebrà un extra de doblers per seguir incomplint els seus deures.

Qui surt perdent en aquest cas, són els de sempre, per una part tots els ciutadans i ciutadanes del municipi, i per l’altre els treballadors de neteja viaria que es veuran sotmesos a fer més feina pel mateix sou, perquè que quedi clar que en cap lloc d’aquesta ampliació de contracte posa que els treballadors i treballadores de LUMSA veuran augmentat el seu sou. Això si, de ben segur que cobraran les hores extres, però en cap cas al preu que l’ajuntament paga l’ampliació de contracte que són prop de 450 hores mensuals, és a dir, a prop de 42 € l’hora de treball.

Algú creu que LUMSA pagarà als treballadors aquests doblers per hora extra treballada? Algú creu que LUMSA contractarà nous treballadors per fer front a la feina extra que haurà de fer? Perquè l’Ajuntament vol donar aquests doblers a LUMSA tenint en compte que ja no es compleix el vigent contracte?

Fa uns mesos vàrem demanar al Batle quin seguiment es feia al pas de vianants soterrat de la via del tren. El Sr. Rosselló va ser sincer i va dir que cap, davant l’evidència de fotografies que demostraven que un dels llocs on LUMSA havia de fer net de manera setmanal, feia mesos que no s’havia fet. Això si, vam rebre el compromís del Batle que es faria un seguiment perquè aquest punt estigues en condicions. Com bé poden observar a les fotografies, un cop mes la paraula del Batle cau dins un sac romput.

La brutícia a Manacor sembla ja un mal que les ciutadanes i ciutadans hem de suportar amb estoïcisme i resignació, i des de Volem Manacor reclamam que això no ha de ser així, que la ciutadania ens mereixem un municipi net on voler i poder viure, un municipi amable amb les persones que l’habiten i del que es puguin sentir orgulloses, i això no s’aconsegueix malbaratant els nostres impostos, sinó amb capacitat de gestió i supervisió, i sobretot, amb voluntat política.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.