Un immens Rafel Nadal cau davant Federer a la final de l’open d’Austràlia 2017

Molta expectació avui matí a una pista Rod Laver Arena de Melbourne plena de gom a gom, per gaudir de la final del torneig Australià, el primer Grand Slam de l’any.

Final amb uns protagonistes que molt poca gent esperava. Tot i ser la final de Grand Slam més repetida dels darrers deu anys res feia pensar que ni Nadal ni Federer puguessin fer-se lloc al match definitiu que hauria de resoldre qui seria el gran campió tennistic d’Austràlia.

Com a la major part dels enfrontaments entre el manacorí i el de Basilea la igualtat ha estat la tònica dominant durant el partit, tant és així que semblaven repartir-se els sets -el primer i el tercer pel suïs i el segon i el quart pel mallorquí- fins arribar al cinquè i definitiu set del qual Rafel Nadal ha dominat la primera meitat, però no ha pogut aguantar l’embat de Roger Federer durant els jocs definitius.

Tan de bo que el jugador de Manacor pugui mantenir la forma durant tot l’any i puguem tornar a gaudir del que és sense cap dubte el millor esportista illenc en tot el seu esplendor.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: