Un Manacor de cinema amb Unides Podem

Amb Unidas Podemos Manacor serà un municipi de cinema! I no ho deim només per totes les millores necessàries que proposam, sinó perquè farem una aposta important perobrir les portes del nostre municipi a la indústria audiovisual.

D’aquesta forma, grans i petites productores podrien escollir Manacor com a plató per realitzar els seus projectes. Això suposarà diversificació i dinamització de l’economia, així com un impuls de tot el teixit artístic i comercial.
Manacor compta amb tot el necessari per atreure la indústria cinematogràfica i aufiovisual,  desde creadores de vestuari, compositors per bandes sonores, especialistes en efectes audiovisuals, fusters i escultors per crear escenaris, fotògrafs, professionals del disseny, actors i actrius, el nostre teatre i auditori per la realització de càstings… i com no, tot un seguit de localitzacions a l’aire lliure per poder escometre qualsevol producció.

D’aquesta indústria directament es beneficiaria la nostra planta hotelera, serveis de càtering, restaurants i comerços, afegint a tot això, la imatge i la publicitat que donaríem al nostre municipi.

Manacor ha de donar un impuls a la seva economia i cert és que la indústria
cinematogràfica i audiovisual, sobretot ara amb el sorgiment de les noves plataformes de VOD (video on demand), és una de les indústries culturals que més
beneficis socials reporta perquè crea llocs de feina, genera talent i en cascada,
afavoreix a altres indústries auxiliars.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: