Un patge reial disposat a sacsejar consciències visitarà S’Altra Senalla

La cita serà el dissabte 30 de desembre i tots els assistents podran tastar les galletes i la xocolata de comerç just

Enguany la botiga de comerç just de S’Altra Senalla-Casal de la Pau rebrà la visita d’un dels patges de ses majestats els Reis d’Orient.

La cita serà el dissabte 30 de desembre a les 11 del dematí a la Torre del Palau, i hi estan convocats tots els manacorins i manacorines. Sense perdre de vista la màgia del Nadal, el gran patge convidarà infants i adults a reflexionar sobre el materialisme que s’imposa durant aquestes dates i sobre la justícia social que ara més que mai convé reivindicar.

Després del parlament del patge, tots els assistents que encara no ho hagin fet podran escriure la seva carta als Reis i podran tastar les galletes i la xocolata de comerç just que oferirà S’Altra Senalla.

A més, l’associació de comerç just de Manacor aprofitarà la visita del representant dels Reis d’Orient per sortejar, amb la seva ajuda, set cistelles de Nadal valorades en 100 euros cada una. Cal recordar que fins el dia 30 es pot participar en el sorteig omplint les butlletes que es reparteixen a la botiga del carrer d’en Bosch per cada 10 euros de compra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.