Una fina pluja va impedir l’actuació del duet Voicello a l’Església Nova de Son Servera

El dijous 28 de juny, dins de la programació de les Festes Patronals de Son Servera estava anunciat el concert del duo Voicello a l’Església Nova de Son Servera.

Havien començat el concert amb: Una mar d’arrels, Isdra, una cançó amb lletra i música original del duet, i quan cantaven «Lascia Ch’io Pianga», una fina pluja va impedir continuar l’actuació. El públic es va posar a cobri a les capelles esperant que no fos més que unes fines gotes, els tècnics de so es van afanyar a tapar els altaveus, bateria, piano, i material de so. Després de 10 minuts d’espera semblava que podria continuar l’actuació i quan ja es disposaven a això, novament una fina pluja va impedir continuar a causa de la perillositat que representaven els cables elèctrics i per als instruments, i per garantir la seguretat dels músics, Gabriel Fiol i Carme Garí components de Voicello i per al bateria Miquel Marqués, i la pianista Marina Fiol que els acompanyaven a l’actuació.

El batle Antoni Servera, va anunciar que cercarien una nova data per poder dur a terme l’actuació.
Carme Garí, va demanar disculpes al públic i va dir sentien molt no poder continuar l’actuació, a més, va informar que al final de l’actuació havien preparat una sorpresa per a Marina, ja que complia els 18 anys, i va demanar al públic la seva col·laboració per entonar tots junts el Aniversari Feliç a Marina, en que fos sense música.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.