Unes 2.000 persones han passat per la Mostra Municipal de Teatre Escolar de Son Servera

La Mostra ha finalitzat aquest dilluns amb l’actuació dels més petits

La Mostra Municipal de Teatre Escolar d’enguany ha superat les expectatives tant de participació com de públic, i més de dos mil espectadors, entre escolars i públic, han gaudit del talent dels nostres petits i joves actors.
En total s’han representat sis obres dirigides per Arnau Serra, on han participat prop de cent alumnes des dels tres fins als tretze anys. I de cada obra s’han escenificat tres funcions: dues sessions matinals per a les escoles i l’IES i una funció oberta a tots els públics.
Des de la Regidoria de Cultura expressen la seva satisfacció per l’èxit de la Mostra; un èxit que fan extensiu a les famílies, ja que en són una part importantíssima a l’hora d’inculcar la cultura als seus fills i a les seves filles: “És de destacar que els pares i les mares valorin les arts escèniques i les fomentin des de petits”, ha explicat Maria Arenas, regidora de Cultura.
Amb tot, cal recordar que el teatre encara no ha acabat a Son Servera. El divendres 8 i el diumenge 10 de juny serà el torn del grup de teatre d’adults, que s’ha convertit en l’obra estel·lar de la programació de La Unió, i a finals de juny, 29 i 30 de juny, l’obra del grup de teatre de gent gran.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: