V Cursa per muntanya Felanitxtrem

Ahir va tenir lloc la cinquena edició de la V Cursa per Muntanya FelanitXtrem, prova de la Lliga Mallorca organitzada pel Club Sa Milana, amb 16’3 kms de recorregut , 900 metres de desnivell positiu, i 336 inscrits.

​ Tot i que el dia no acompanyava gaire degut al fort vent molts aficionats es donaren cita en diferents indrets per a donar suport als participants, que afrontaren les pujades al Calvari, Sant Salvador, Picot i Puig de Sa Cista com a dificultats més destacades.

​ La victoria absoluta masculina va correspondre a José Luís Garcia Pujadas (Surco Aventura) amb 1h.23’52”, segon fou Lluís Caldentey (Xendenguets) amb 1h.26’45”, i tercer Hamal Villar (Món Aventura) amb 1h.27’06”.

​ En fémines s’imposava Jenny Schulz (Skills04 Frankfurt) amb 1h.42’51”, seguida de Maria Ramis (Club Marató Mallorca) amb 1h.45’41”, i Laura Martorell Matt amb 1h,54’04”.

​ Quant a les categories, el primer cadet fou Joan Pons (S’Escapada), el primer sub-20 fou Jaume Gomila (CA Artà), el primer sub-23 Toni Vallés, el primer M-40 fou Miguel Espinosa (Ferrer Hotels), el primer M-50 Mariano Escuín (Sa Milana), el primer M-55 Francisco Risco (Matinam) i el primer M-60 Sebastià Munar (Es Remugues). Pel que fa a les fèmines, la primera F-40 Maria Gómez (Mallorca Dalt de Tot), la primera F-50 Antònia Roca (+Qtrail), la 1ª F-55 Francisca Maimó (Triatló Portocolom).

​ El podi local fou per Joan Nicolau (Triatló Portocolom) primer, Lluís Andreu Oliver (Vilafranca) segon, i Antoni Amengual (S’Escapada) tercer. Quant a les femines, Xisca Barceló (Triatló Portocolom) primera, Isabel Mas (Sa Milana) segona, i Joana Maria Monserrat (S’Escapada) tercera.

​ Destacar el gran suport dels 70 voluntaris mobilitzats per la Penya Barcelonista Els Tamarells, així com la col·laboració de l’Ajuntament de Felanitx, Policia Local i Protecció Civil.

Lamentar la lesió i retirada de la campioníssima Marga Fullana, la qual deisitjam es recuperi quan abans millor.

FelanitXtrem / Sa Milana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: