Vídeos i fotos de les classes en confinament dels alumnes de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, que ja han tornat començar les classes presencials.

A rellevant.cat ens complau publicar els vídeos de record del confinament que enregistraren dels alumnes de 440 Aula Musical, gràcies a la col·laboració dels pares i professors.

Després dels mesos de confinament, tant professors com alumnes de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor, que dirigeix Rosa Carbonell, esperaven amb il·lusió tornar a començar les classes presencials, i ho feren novament el dilluns dia 25 de maig. De moment només fan classes d’instruments, quedat pendents les classes de llenguatge musical i orquestra.

Les classes de violí, i vent es fan individuals i les de piano amb grups de tres, amb totes les mesures de seguretat, distància sempre de 2 metres, protegits per pantalles de metacrilats entre professors i alumnes, desinfectant i netejant els espais després de cada classe, i mascaretes a l’entrada i sortida.

Per poder dur a terme les mesures de seguretat i distàncies s’ha hagut d’organitzar uns horaris on la puntualitat és el factor més important, per evitar petites aglomeracions innecessàries.

Tots els alumnes esperaven amb molta d’il·lusió el poder tocar plegats amb les seves professores i professors, i no ha travès d’aparells electrònics com han fet durant tot el confinament, ja que un 98% de l’alumnat ha seguit el curs a travès de classes online.

Des de la direcció de l’escola volen agrair als pares i mares la seva disposició i ajuda , sobre tot dels alumnes més petits, ja que eren ells els que estaven pendents de les connexions amb els professors.

Actualment tot l’equip de professors estan fent feina per a poder organitzar el proper curs les classes d’orquestra, i les classes col·lectives i concerts. Tots aquests projectes seran possible sempre que les fases de la Covid 19 vagin avançant. De moment, encare no tenen fitxat una data per fer aquests assaig col·lectius.

El que si està ja obert és el plaç de matricules, però amb places molt limitades, degut a les mesures de seguretat pel propers curs 2020/2021.

Vídeos i imatges del confinament dels alumnes de 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor (Vídeos i animació Maria Rosa i Núria Riera).

La vaca del pastor (violins, confinament maig 2020)

Conidolent (confinament maig 2020)

Knocking on Heaven’s Door (confinament maig 2020)

Sing me to sleep (confinament maig 2020)

Cupcakes (confinament maig 2020)

Cactus (confinament maig 2020)

Calipso (confinament maig 2020)

Els Ocells (confinament maig 2020)

Can’t Help Falling in Love (confinament maig 2020)

Som els cavallers (confinament maig 2020)

Mamma mia (Flautes, confinament maig 2020)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: