Vídeos i fotos del Concert de Nadal dels alumnes de l’escola de música 440 Aula Musical

El dissabte dia 22 de desembre, es va celebrar a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, (amb l’aforament al complet) el concert de Nadal dels alumnes de l’escola de música 440 Aula Musical de Manacor i Cala Millor.
A la 1a part del concert el cor van cantar Pie Jesu, i Per Nadal un constipat. Aquest era el primer concert de Nadal, sense la directora del cor, Catí Garí, que va morir a Manacor el passat dia 12 de juny. La directora de l’escola Rosa Carbonell, va retre un homenatge silenciós, callat, i emotiu, a la seva amiga i companya durant més de 20 anys, Catí Garí, assumint la direcció del cor amb el seu piano des del centre de l’escenari.

La 2a part del concert els alumnes de l’orquestra van tocar juntament amb els professors: Parade de Nadal, Jing Jingle Bells, Barcelona s’il·lumina, Un Año Más, i Happy Xmas. Un gran i màgic concert de Nadal fruit de la il·lusió de tots els alumnes i del treball que fan al llarg de l’any els professors: Catina Bibiloni i Núria Riera (violíns), Jaume Galmés (clarinet i saxo), Antònia Bassa (flauta travessera), Pere Ginart (bateria), i Rosa Carbonell (piano i cor). Per aquest concert de Nadal també es va comptar amb la col·laboració dels alumnes ajudants: Arantxa Rodríguez (clarinet), Rodrigo Tenorio (flauta, Sandra Garcia (violi i cor), i Jessica Perpatih (piano).

Un gran concert de Nadal amb projeccions de l’escola durant els canvis d’escenari, i també al llarg de l’actuació que completaven l’actuació amb màgiques projeccions. Fins i tot els alumnes celebraren l’entrada de l’any 2019. L’edat del quasi centenar d’alumnes participants va ser dels 4 als 70 anys.
Al final del concert la directora de l’escola Rosa Carbonell, va donar les gràcies a l’Ajuntament de Sant Llorenç per cedir l’auditori i de manera molt especial a tot el personal per la seva ajuda i implicació tècnica. A més va agrair l’assistència del públic i de manera especial a tots els alumnes pels durs assajos que feren per a la preparació d’aquest concert, i va dir que era la primera vegada que els alumnes tocaven de drets durant tot el concert. Acabà els seus agraïments nomenat a tots els col·laboradors que enguany han fet possible que el calendari anual de l’escola sigui a benefici dels afectats de la torrentada de Sant Llorenç i del Llevant. Calendaris que els assistents pogueren comprar al preu de 5 euros la sortida del concert.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: