“Visc (a) Son Servera”. La iniciativa de l’Ajuntament que donarà mascaretes i gel hidroalcohòlic a tots els estudiants del municipi

S’han repartit gairebé 2000 lots de productes.

L’Ajuntament de Son Servera ha repartit aquest divendres 1.915 lots de prevenció contra la Covid-19 als estudiants de tots els centres d’infantil, primària i secundària del municipi. Aquesta iniciativa pretén que cap alumne tengui problemes per complir amb la normativa vigent, a més d’ajudar i d’alleugerir la càrrega econòmica que pot suposar aquesta despesa per a les famílies.
D’aquesta manera, tots els alumnes ja disposen d’un necesser que conté dues mascaretes reutilitzables i resistents de fins a trenta rentades i un gel hidroalcohòlic per rentar-se les mans.
Cada un dels lots està adaptat a l’edat dels alumnes: n’hi ha uns per als menors de 6 anys i un altre per als majors d’aquesta edat. A més, les mascaretes estan dibuixades amb el lema de la campanya “Visc (a) Son Servera”; una manera de fer més lleuger i divertit el compliment de les mesures.
Des d’aquest divendres tots els centres educatius del municipi ja s’han posat a repartir els lots, que des de l’Ajuntament esperen que serveixin per a l’objectiu principal de prevenció.
“Les escoles són un lloc segur, però hem de garantir que tothom compleix amb les mesures establertes. Amb aquest detall ens asseguram aquest compliment, el feim més fàcil i evitam possibles estigmatitzacions”, ha explicat Remedios Cañadas, regidora de Sanitat.
A més, cal remarcar que tots els paquets que s’han repartit han estat realitzats per empreses del mateix municipi.
Screenshot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: