Visca Miquel Brunet!. Fragments musicals enllaçats del pregó de les festes de Sant Mateu de Bunyola en el teatre del poble (17-IX-2021)

Un relat vital bell i potent.

Miquel Brunet, excepcional músic i persona, va fer un recorregut biogràfic pels jardins d’Alfàbia, la família, la seva ruta per tot el món amb Els Valldemossa, els sabors de la terra, la vindicació de les víctimes, l’enamorament del paisatge, la lleialtat a la llengua, l’enaltiment de l’amor, la defensa a ultrança de les dones com a motor de la humanitat, la música com a centre i origen de la seva vida… i el poble! El grup de teatre, les corals, l’escola de música, la banda…

El poble! Bunyola com a raó de ser, com a estendard, com a bastió, com a lloc de referència permanent, punt de partida i de retorn; lloc de feina, de gaudi, de lluita incansable per uns ideals d’una terra lliure i plena.
Molt ben acompanyat, amb les seductores veus de Sofia Domènech i Biel Majoral, amb la música de Josep Oliver, J. A. Xas i Pep Lluís Garcia i amb la dicció, l’expressió i la dansa d’Alexandra Palomo (quina actriuàrria!). Un plaer pels sentits i les emocions.
Visca Bunyola! Visca la Terra!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: