Voicello actuarà per primera vegada a Formentera aquest divendres i farà una aturada a Eivissa per oferir un concert social l’Hospital Can Misses.

El duet de veu i violoncel format per Carme Garí i Gabriel Fiol tornen als seus orígens, per interpretar a Formentera un concert clàssic, amb l’objectiu que la música clàssica sigui per a tots el públics. Serà aquest divendres 27 d’abril a les 20.30 a La Casa del Poble de la Mola. L’actuació està patrocinada per l’Institut d’Estudis Baleàrics a través del Circuit entre illes Talent-IB.

El dia abans oferiran un concert social a l’Hospital Can Misses d’Eivissa, a l’Hospital de Dia Oncològic i d’Hemodiàlisi. “Desitgem que els pacients puguin gaudir d’un concert de música clàssica en directe i que la música els transmeti sentiments de felicitat.”

Després d’aquesta visita a les illes veïnes, continuen amb la gira mallorquina presentant  l’innovador estil Crossover Opera Pop i el seu primer àlbum VOICELLO. El proper concert serà el dissabte 5 de maig a l’Espai 36 de Sant Llorenç a les 20.00 hores.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.