Voicello presenta el seu nou videoclip realitzat pel cineasta Joan Bover

El duet mallorquí estrenarà l’obra al començament del concert que oferirà el divendres 14 de desembre a les 20.00 h., a la Sala Magna del Real CLub Nàutic de Palma.El dia del recital, a les 12.30 h., oferirà una preestrena per als mitjans de comunicació al mateix lloc de l’actuaciò.

PALMA, 11 DE DESEMBRE DE 2018. La Sala Magna del Real Club Nàutic de Palma acollirà el proper 14 de desembre, a partir de les 20.00 h., l’estrena del nou videoclip de Voicello, el duet mallorquí guanyador del Premi Enderrock 2018 en la categoria de millor disc de música clàssica.
El vídeo, de la cançó Cançao do Mar d’arrels, inclosa al darrer disc de Voicello, ha sigut realitzat pel cineasta Joan Bover, preseleccionat juntament amb Carlos Cabotá pels premis Goya pel seu curtmetratge “Kyoko”.
Voicello està format per la soprano Carme Garí i el violoncelista Gabriel Fiol. La seva proposta Crossover Ópera Pop, a on s’hi integra el videoclip, fusiona música clàssica amb estils com el pop i el jazz, i consta de composicions pròpies, versions d’òpera, obres per a violoncel, música popular de Mallorca i cançons de bandes sonores.

Després de la presentació del videoclip de Joan Bover, Voicello oferirà un concert al que s’hi podrà accedir mitjançant invitació. El mateix dia 14, a les 12.30 h., tendrà lloc una preestrena per als mitjans de comunicació, també a la Sala Magna del Real Club Nàutic, després de  la qual na Carme i en Gabriel interpretaran qualcunes de les peces que es podran escoltar el vespre al concert.

Carme Garí explica que, en principi, la idea era tenir un vídeo que servís per promocionar el disc i els concerts de Voicello a través de les xarxes socials, però quan ho vérem ens n’adonarem de que tenia entitat pròpia i decidirem que volíem presentar-ho com a una obra independent”, assegura la soprano mallorquina, qui braveja la feina del cineasta Joan Bover: “És increïble com ha sabut condensar una hostòria d’amor en el temps que dura la cançó”.
 
ELS MÚSICS
 
Garí començà els estudis de piano als 8 anys i posteriorment es traslladà a estudiar cant al Conservatori del Liceu de Barcelona. És graduada en cant clàssic per l’Escola Superior de Música de Catalunya i diplomada del Magisteri d’Educació Musical (Universitat de Barcelona).
 
Gabriel Fiol es graduà en violoncel amb el premi extraordinari de fi de carrera del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears. És el compositor de les cançons pròpies de “Voicello”, que interpretaila majoria de les vegadesven solitari solapant capes de so amb una pedalera de “loopsl.
 
CONVOCATORIA DE PREMSA
  • Acte: Presentació a premsa del viceoclip de “Cançao de Mar d’arrels de Voicello.
  • Lloc Sala Magna del Real Club Nàutic de Palma.
  • Data: Divendres, 14 de desembre, a les 12:30 hores.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: