Volem Manacor respon al comunicat amenaçant de l’ajuntament

A Volem Manacor, lamentam els termes amenaçants en què l’Ajuntament ha comunicat que en cap moment s’ha pagat un sopar amb doblers públics, i que s’actua amb transparència, quan ha estat precisament aquesta falta de transparència la que ens ha portat fins aquí.

VOLEM MANACOR només espera que els documents i factures que demostren la versió oferida per l’Ajuntament és com diuen al seu comunicat, ja que fins ara, només tenim una relació de tres factures que abonarà l’Ajuntament que ascendeixen a 2.677,08€. En cap moment tenim constància oficial de la recaptació, estudis economics, ni d’altres despeses.

Així mateix, volem recordar quines varen ser les paraules textuals del regidor d’Agricultura, Toni Sureda, davant la nostra pregunta al plenari on demanàvem a què es destinen els doblers que es recapten durant la setmana cultural de vi, la resposta: “els doblers que es recapten són per cobrir tots els gastos del que és la setmana, a part d’això es fa un sopar amb tots els col·laboradors d’aquest acte”.

Un cop haguem comprovat totes le factures, en cas d’anar errat, VOLEM MANACOR no tendrà cap problema en rectificar les seves afirmacions. Amb bon tarannà i sobretot, amb transparència, s’arriba més lluny que amb amenaces soterrades. Esperam que aquesta transparència arribi aviat i que es mantengui per altres esdeveniments i actes on intervengui l’Ajuntament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: