Vols contribuir a favor del referèndum català? El bar Ca’n Lliro de Manacor posa en marxa la campanya “apadrina una urna”

Avui el bar Ca’n Lliro de Manacor i el seu propietari en Guillem Cànoves “Lliro” han posat en marxa aquesta campanya que pretén recaptar doblers per comprar urnes i enviar-les al principat de Catalunya per què es pugui portar a terme la realització del referèndum de dia 1 d’octubre, “Si l’any 1714 enviàrem queviures i pólvora, aquesta vegada farem el mateix però amb urnes”.

Més enllà d’aquest fet i el simbolisme que comporta, en Guillem vol fer veure amb aquesta iniciativa que hi ha més llocs que també volen la independència i que estan també a favor de la realització d’aquest referèndum: “Dia 1 d’octubre, si puc, per qüestions de feina i de possibilitats, acudiré allà. Guillem Cànoves llança una idea de fer una iniciativa conjunta per anar-hi tota la gent que es mostri a favor del referèndum: “Podríem fer un viatge a Barcelona i dur 10, 20, 100 urnes simbòliques. Es tracta que l’Estat espanyol vegi que no només és Catalunya, hi ha molta gent implicada i que està mal fet el que fan ells”.

L’empresari manacorí ha afirmat que aquesta campanya durarà fins a dia 15 de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.