Xerrades a Artà sobre Sant Antoni per als joves del municipi

Els obrers han visitat els centres d’ESO d’Artà i han transmès als adolescents l’essència de la festa i la necessitat de viure-la amb responsabilitat.

Els obrers han visitat aquesta setmana els centres escolars d’ESO, l’Institut, Sant Salvador i Sant Bonaventura, per transmetre al jovent l’essència de les festes de Sant Salvador. Miquel Cursach i Pere Pep Gil han parlat de la tradició festiva, de cultura i de sentiment. I també del que implica la festa, de com cal cuidar-la i viure-la per tal que segueixi conservant la seva essència al llarg dels anys. Els obrers han fet referència a l’abús de l’alcohol i de com afecta negativament a la celebració, al marge de les evidents conseqüències negatives per a la salut. En acabar s’han repartit uns adhesius que mostren el missatge que es vol transmetre aquestes festes.

En una iniciativa que s’inicià l’any passat, arran de l’aprovació del ‘Pla municipal d’actuacions sobre consum de drogues i conductes addictives’, per novembre de 2017, l’Ajuntament i l’obreria treballen de la mà per cuidar la festa, tal com ha de ser, i en aquest cas en concret, fer-ho des de la perspectiva de la prevenció, de la formació i de la informació per pal·liar el consum d’alcohol sobretot per part de menors. L’Ajuntament agraeix a totes els centres que han participat i a l’obreria per la seva implicació màxima en aquesta campanya

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

%d bloggers like this: